söndag 17 december 2017

Lucka 17

Vbl. 23.9.2017 (verkar inte finnas på nätet).

Konklusion: Sälar äter fåglar. 

Det blir bara värre och värre när betongdjungel-levande Illuminati-balkongbiologer via sinnrika anordningar fjärrstyr våra välskötta och friska ekosystem

Jag tror att jag t.o.m. dristar mig till att använda begreppet etnisk rensning i det här fallet. Det är nämligen tydligt att gröntalibanerna är ute efter att utrota kustbefolkningen. Först gör man näringarna omöjliga och sedan? Ja vad händer sedan?

Okända båtar har setts i skärgården och kort därefter har man noterat sälar. Det pågår alltså en utplantering av säl. Säkerligen fågelätande sälar. Finns det någon garanti för att man inte planterar ut andra djur? Sjöleoparder? Dresserade späckhuggare som kan ta sig upp i grunda vikar och riva med sig badande människor? Listan kan göras lång på sådant som de hemliga sällskapen planerar och utför. Vi känner ju redan till chemtrails och spridning av autism genom vaccin. Nu under hösten har det klargjorts att bränderna i Kalifornien orsakats av myndigheterna. Om du inte tror mig är det bara att söka på nätet. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar